کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 29 اسفند ماه ، 1388

NEW Address => Dar Khabar Name Ozv Shavid دانلود جدیدترین آهنگها و موزيك هاي جديد: Forums

FarsKids8.Com :: نمايش موضوعات - رای های تا نخورده!

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
رای های تا نخورده!
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  FarsKids8.Com صفحه اول انجمن -> عکسهای فیلم سینمایی
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
miki-ssbk
داره راه میوفته!
داره راه میوفته!

وضعیت: آفلاين
14 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 869
امتياز: 116866
تشکر کرده: 178
تشکر شده 54 بار در 51 پست

محل سكونت: زندان fox River

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 22:00:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان پنجاه راه بازی با اعصاب دیگران را فقط در بلاگ زیر مشاهده کنید

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

شوخي كاغذي ماست بخند
آدمك خر نشوي گريه كني
كل دنيا سراب است بخند
آن خدايي كه بزرگش خواندي
بخدا مثل تو تنهاست بخند...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
miki-ssbk
داره راه میوفته!
داره راه میوفته!

14 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 869
امتياز: 116866
تشکر کرده: 178
تشکر شده 54 بار در 51 پست

محل سكونت: زندان fox River

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 22:00:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان پنجاه راه بازی با اعصاب دیگران را فقط در بلاگ زیر مشاهده کنید

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

شوخي كاغذي ماست بخند
آدمك خر نشوي گريه كني
كل دنيا سراب است بخند
آن خدايي كه بزرگش خواندي
بخدا مثل تو تنهاست بخند...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
c9876
تازه کار
تازه کار

8 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 126
امتياز: 660
تشکر کرده: 0
تشکر شده 5 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 22:37:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

m021 مي نويسد:
شما دوست عزیز، داری صحبت از تحریم یک وزارت می کنی. خب این کار شما هر چند از روی اهداف شخصی تون باشه کمک به چه کسی می کنه؟ جلوی پای خودت رو نگاه نکن، کمی جلوتر رو هم ببین.
من هم یه زندگی معمولی دارم مثل بقیه اما دوست ندارم خفت و خواری کشورم رو تو رسانه های خارجی ببینم و یه سری رجال سیاسی که مردم خودشون از وضع زندگیشون ناراضی هستند بیان و بگن چرا مردم آزادی ندارند. همون عربها هنوز به زنها اجازه رانندگی نمیدن اونوقت تو شبکه هاشون میان و از عیوب دولت و در بند بودن مردم میگن.
می گی چرا می گم عراق و افغانستان؟ مگه آمریکا قبل از جنگ نگفت که این کشورها رهبران فلان و بلان دارند و ما باید مردمشون رو آزاد کنیم خب چی شد، الان غرق در خوشی هستند: اگر ما هم چراغ سبز به اون اجنبی ها نشون بدیم همون آزادی رو به ما میدن که بهاش شرف و ناموس مونه.
از طرفی من از بیانیه ها ترسی ندارم چون رأی رییس جمهور بیانگوی همه چیز هست، اما از اینکه یه شخص برای رضایت اربابانش بیاد و خط به مردم بده ناراحت میشم و سعی می کنم که بقیه رو از اهداف اون شخص آگاه کنم.
اینکه می گن انقلاب مخملی حرف 1 یا 2 هفته نیست این جریان چندین ماه قبل از انتخابات و حتی قبلتر شروع شده بود، صحبتهای وزیر اطلاعات در این زمینه گویای همه چیز بود. بحمدلله نیروهای امنیتی ما هم توی خاورمیانه حرف اول رو می زنه.
در پست قبلتر هم دوستی گفت که شماره نامزدی موسوی 44 هست، مثل اینکه این دوست ما اطلاً رأی نداده چون اگر برگه راهنما رو تو حوزه رأی گیری میدید این حرف رو نمیزد.
دوست من کد آقای احمدی نژاد 44 هست نه موسوی.

گفتم تحريم 2 ماهه پس بايد به حال اون وزارت خونه گريست كه لنگه پوله اس ام اس يه دوره مردمه مطپنن باش 15 مليارد كه سهله اگه 10 برابراين هم به مخابرات ضرر برسه جا پاش سفته ما مي خواهيم مخابرات را متوجه كارش بكنيم ضمنا من امروز يا فردام را نمي بينم دارم 4 سال ديگم را مي بينم الان فارغ التحصيل شدم سربازيم هم سال آيندس نشستم برا ارشد خوندم ولي از آنجايي كه كوران جمعيت همواره با ما متولدين 62-65 هست باورت نميشه با روزي 8-12 ساعت و 6ماه مطالعه قبوليم هنوز معلوم نيست خودت بهتر ميدوني چند ساله پيش با روزي 2 ساعت مطالعه يه دانشگاه خوب قبول مي شدي ..
خوب الان اينده من چيه ؟ مي تونم فكر ازدواج باشم مي تونم فكر كار باشم ؟
نمي دونم الان تو چه مقطعي هستي وگرنه حرفاما باور مي كردي ؟
ببين الان با 20 سال پيش فرق كرده شرايط زندگي تو بقيه كشور هاي ديگه را داريم مي بينيم از احتياجات اوليه زندگي تا مراسم كفن و دفنت را دولت به عنوان شهروند اونجا بهت ميده يا وام هاي بلند مدت 30-40 ساله با كار مزد كم ميگيره
اونم تو چه كشور هايي كشور هايي كه 6 ماه از سال را آفتاب ندارند يا كشته ومرده يه صخرند كه ازش بالا برن
اون وقت ما اگه در آمدت حدود 600 تا يك ميليون باشه بايد فكر خونه ماشين زندگي و.. باشي نمي دونم شما كدوم يك از اين مزايا را داري ؟ ولي درك اين مساپل ديگه ربطي به احمدي نژادي بودن يا موسوي بودن يا هر كس ديگه را ندارد
اينكه نميذارن ما با حقوق خودمون آشنا بشيم اين كه ميگن همه جا بحرانه همه جا را فساد گرفته دست بزنيد ما داريم ميريم بهشت و.. را تو مخ مردم كردن
خفت و خواري را مي دوني من چي تعريف مي كنم اين كه بيام بگم هاله نور را ديدم و اونا حس كردم بعد جلو يه روز نامه نگار بگم نه من نديدم من اينا تو روزنامه ها خوندم
تو اون مي بينيم كه حاضرين در مجلس به ريپس جمهورم گوجه و.. پرت كنند تو اون مي بينم كه ريپس جمهورم بره يه كشور اروپايي اون و پادشاه يه افريقايي را به سره ميز شام دعوت نكند
تو اون مي بينم كه وقتي برا يه كشوري برا ادامه تحصيل اقدام كني جواب بهت بدن ما مدرك دانشگاه شما قبول نداريم يا بايد بعضي از درسا را دوباره پاس كني يا تو اون مي بينم كه ورزشكاراي ما ميرن المپيك با سلام و صلوات 2مدال ميارن رتبه ميشه 51 همتراز افغانستان و...
به نظر من اين كه با بقيه كشور ها كله بگيري همش ظاهر سازي برا مردمو كه بگن ما 30 ساله با اين كافرين دشمنيم باور كن اگه واردات بنزين قطعات كامپيوتر و... از همين كشور ها متوقف بشه كشور راحت مي خوابه
دارم ميگم اگه موسوي يا هر كس ديگه هم بياد معلوم نيستت بتونه اين كارا را سامان بدد
در ضمن گفتي وزارت خونه اطلاعات حرف اول را مي زنه خوب اين كه ميگن عناصر غرب به درون بسيج و پليس رخنه كردن و اونا تير اندازي كردن يا تك تير اندازا از پشت بام ها تير انداري مي كردن همگي از غرب ساپورت ميشدن كه خلاف گفته هاي شماست..
در آخر گفتي عراق نمي گم عرقي ها خوشن يا امريكايي ها هيج كاري نكردن ولي برو از كساني كه رفتند عراق بپرس آيا اون چيزي كه تو اخبار ما دارن نمايش مي دن با واقعيت يكيه؟
اين مطلبو من از 4-5 نفر از قماش مختلف كه رفتند پرسيدم
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
m021
کاربر جدید
کاربر جدید

18 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 45
امتياز: 11795
تشکر کرده: 5
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 01:24:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بالاخره من هم به عنوان کسی که تو این جامعه زندگی می کنم با حرفات موافقم، جز اونجا که راجع به هاله نور گفتی. خود آقای دکتر در چندین مصاحبه تلویزیونی و حتی در فیلمهای گوناگون از زبان شخصی دیگه که پیشش اومده گفته. اما عده ای با زدن سر و ته فیلم یه چیز تخریبی ساختند.
از طرفی عناصر غربی با تحریک مردم به اماکن نظامی و دولتی حمله می کردند که در پاسخ مأمورین حفاظتی تیراندازی می شد. خودم حمله مردم به یک حوزه مقاومت بسیج رو دیدم که سربازان اقدام به تیراندازی هوایی کردند تا مردم رو از اونجا دور کنند.
البته این رو هم بگم که اراذل به قدری بی رحم بودند که با قمه سینه یک سرباز لشکر 10 سیدالشهدا را نزدیک به 20 سانت شکافته بودند و خوشبختانه عده ای سر رسیدند و مانع از اتمام کار اون قصی القلبها شدند. و یا چند موتوری یک بسیجی رو شبونه که داشت میرفت به خونش خفت می کنند و تا سر حد مرگ کتکش می زنند.
منافق شاخ و دم نداره می تونه در بلند مدت و با ساخت سابقه ای پاک و درخشان به اماکن مورد نظر نفوذ کنه. خودت که تحصیلکرده ای میدونی منافقین چه کسانی هستند و چگونه اند.
این راهی هست که از 31 سال پیش شروع شده و به قول معروف خلاف جریان آب هم نمی شه شنا کرد. چون سیل انقلاب کنونی خیلی قویه و ممکنه نیست و نابودت کنه.
شرایط سخته اما آقای احمدی نژاد داره کارهای زیر بنایی می کنه به طوری که در سالهای آینده ( نه فقط معطوف به نسل فعلی ) نه تنها به واردات وابسته نشیم بلکه قطب بزرگی در خاور میانه و فراتر از اون بشیم.
من خودم طرفدار خاتمی بودم اما وقتی دولت نهم و کارهاش رو دیدم به احمدی نژاد یقین پیدا کردم. به قول گفتنی با دنیا سرشاخ شدیم اما به علومی که به کشورهای جهان سوم اجازه کسب نمیدن، رسیدیم.
در ضمن یکی از اهداف احمدی نژاد خود کفایی در بنزین و عدم تکیه به درآمدهای نفتیه.
بازگشت به بالا
m021
کاربر جدید
کاربر جدید

18 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 45
امتياز: 11795
تشکر کرده: 5
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 01:25:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بالاخره من هم به عنوان کسی که تو این جامعه زندگی می کنم با حرفات موافقم، جز اونجا که راجع به هاله نور گفتی. خود آقای دکتر در چندین مصاحبه تلویزیونی و حتی در فیلمهای گوناگون از زبان شخصی دیگه که پیشش اومده گفته. اما عده ای با زدن سر و ته فیلم یه چیز تخریبی ساختند.
از طرفی عناصر غربی با تحریک مردم به اماکن نظامی و دولتی حمله می کردند که در پاسخ مأمورین حفاظتی تیراندازی می شد. خودم حمله مردم به یک حوزه مقاومت بسیج رو دیدم که سربازان اقدام به تیراندازی هوایی کردند تا مردم رو از اونجا دور کنند.
البته این رو هم بگم که اراذل به قدری بی رحم بودند که با قمه سینه یک سرباز لشکر 10 سیدالشهدا را نزدیک به 20 سانت شکافته بودند و خوشبختانه عده ای سر رسیدند و مانع از اتمام کار اون قصی القلبها شدند. و یا چند موتوری یک بسیجی رو شبونه که داشت میرفت به خونش خفت می کنند و تا سر حد مرگ کتکش می زنند.
منافق شاخ و دم نداره می تونه در بلند مدت و با ساخت سابقه ای پاک و درخشان به اماکن مورد نظر نفوذ کنه. خودت که تحصیلکرده ای میدونی منافقین چه کسانی هستند و چگونه اند.
این راهی هست که از 31 سال پیش شروع شده و به قول معروف خلاف جریان آب هم نمی شه شنا کرد. چون سیل انقلاب کنونی خیلی قویه و ممکنه نیست و نابودت کنه.
شرایط سخته اما آقای احمدی نژاد داره کارهای زیر بنایی می کنه به طوری که در سالهای آینده ( نه فقط معطوف به نسل فعلی ) نه تنها به واردات وابسته نشیم بلکه قطب بزرگی در خاور میانه و فراتر از اون بشیم.
من خودم طرفدار خاتمی بودم اما وقتی دولت نهم و کارهاش رو دیدم به احمدی نژاد یقین پیدا کردم. به قول گفتنی با دنیا سرشاخ شدیم اما به علومی که به کشورهای جهان سوم اجازه کسب نمیدن، رسیدیم.
در ضمن یکی از اهداف احمدی نژاد خود کفایی در بنزین و عدم تکیه به درآمدهای نفتیه.
بازگشت به بالا
eror
کاربر جدید
کاربر جدید

27 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 27
امتياز: 1080
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 02:19:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

c9876 مي نويسد:
m021 مي نويسد:
شما دوست عزیز، داری صحبت از تحریم یک وزارت می کنی. خب این کار شما هر چند از روی اهداف شخصی تون باشه کمک به چه کسی می کنه؟ جلوی پای خودت رو نگاه نکن، کمی جلوتر رو هم ببین.
من هم یه زندگی معمولی دارم مثل بقیه اما دوست ندارم خفت و خواری کشورم رو تو رسانه های خارجی ببینم و یه سری رجال سیاسی که مردم خودشون از وضع زندگیشون ناراضی هستند بیان و بگن چرا مردم آزادی ندارند. همون عربها هنوز به زنها اجازه رانندگی نمیدن اونوقت تو شبکه هاشون میان و از عیوب دولت و در بند بودن مردم میگن.
می گی چرا می گم عراق و افغانستان؟ مگه آمریکا قبل از جنگ نگفت که این کشورها رهبران فلان و بلان دارند و ما باید مردمشون رو آزاد کنیم خب چی شد، الان غرق در خوشی هستند: اگر ما هم چراغ سبز به اون اجنبی ها نشون بدیم همون آزادی رو به ما میدن که بهاش شرف و ناموس مونه.
از طرفی من از بیانیه ها ترسی ندارم چون رأی رییس جمهور بیانگوی همه چیز هست، اما از اینکه یه شخص برای رضایت اربابانش بیاد و خط به مردم بده ناراحت میشم و سعی می کنم که بقیه رو از اهداف اون شخص آگاه کنم.
اینکه می گن انقلاب مخملی حرف 1 یا 2 هفته نیست این جریان چندین ماه قبل از انتخابات و حتی قبلتر شروع شده بود، صحبتهای وزیر اطلاعات در این زمینه گویای همه چیز بود. بحمدلله نیروهای امنیتی ما هم توی خاورمیانه حرف اول رو می زنه.
در پست قبلتر هم دوستی گفت که شماره نامزدی موسوی 44 هست، مثل اینکه این دوست ما اطلاً رأی نداده چون اگر برگه راهنما رو تو حوزه رأی گیری میدید این حرف رو نمیزد.
دوست من کد آقای احمدی نژاد 44 هست نه موسوی.

گفتم تحريم 2 ماهه پس بايد به حال اون وزارت خونه گريست كه لنگه پوله اس ام اس يه دوره مردمه مطپنن باش 15 مليارد كه سهله اگه 10 برابراين هم به مخابرات ضرر برسه جا پاش سفته ما مي خواهيم مخابرات را متوجه كارش بكنيم ضمنا من امروز يا فردام را نمي بينم دارم 4 سال ديگم را مي بينم الان فارغ التحصيل شدم سربازيم هم سال آيندس نشستم برا ارشد خوندم ولي از آنجايي كه كوران جمعيت همواره با ما متولدين 62-65 هست باورت نميشه با روزي 8-12 ساعت و 6ماه مطالعه قبوليم هنوز معلوم نيست خودت بهتر ميدوني چند ساله پيش با روزي 2 ساعت مطالعه يه دانشگاه خوب قبول مي شدي ..
خوب الان اينده من چيه ؟ مي تونم فكر ازدواج باشم مي تونم فكر كار باشم ؟
نمي دونم الان تو چه مقطعي هستي وگرنه حرفاما باور مي كردي ؟
ببين الان با 20 سال پيش فرق كرده شرايط زندگي تو بقيه كشور هاي ديگه را داريم مي بينيم از احتياجات اوليه زندگي تا مراسم كفن و دفنت را دولت به عنوان شهروند اونجا بهت ميده يا وام هاي بلند مدت 30-40 ساله با كار مزد كم ميگيره
اونم تو چه كشور هايي كشور هايي كه 6 ماه از سال را آفتاب ندارند يا كشته ومرده يه صخرند كه ازش بالا برن
اون وقت ما اگه در آمدت حدود 600 تا يك ميليون باشه بايد فكر خونه ماشين زندگي و.. باشي نمي دونم شما كدوم يك از اين مزايا را داري ؟ ولي درك اين مساپل ديگه ربطي به احمدي نژادي بودن يا موسوي بودن يا هر كس ديگه را ندارد
اينكه نميذارن ما با حقوق خودمون آشنا بشيم اين كه ميگن همه جا بحرانه همه جا را فساد گرفته دست بزنيد ما داريم ميريم بهشت و.. را تو مخ مردم كردن
خفت و خواري را مي دوني من چي تعريف مي كنم اين كه بيام بگم هاله نور را ديدم و اونا حس كردم بعد جلو يه روز نامه نگار بگم نه من نديدم من اينا تو روزنامه ها خوندم
تو اون مي بينيم كه حاضرين در مجلس به ريپس جمهورم گوجه و.. پرت كنند تو اون مي بينم كه ريپس جمهورم بره يه كشور اروپايي اون و پادشاه يه افريقايي را به سره ميز شام دعوت نكند
تو اون مي بينم كه وقتي برا يه كشوري برا ادامه تحصيل اقدام كني جواب بهت بدن ما مدرك دانشگاه شما قبول نداريم يا بايد بعضي از درسا را دوباره پاس كني يا تو اون مي بينم كه ورزشكاراي ما ميرن المپيك با سلام و صلوات 2مدال ميارن رتبه ميشه 51 همتراز افغانستان و...
به نظر من اين كه با بقيه كشور ها كله بگيري همش ظاهر سازي برا مردمو كه بگن ما 30 ساله با اين كافرين دشمنيم باور كن اگه واردات بنزين قطعات كامپيوتر و... از همين كشور ها متوقف بشه كشور راحت مي خوابه
دارم ميگم اگه موسوي يا هر كس ديگه هم بياد معلوم نيستت بتونه اين كارا را سامان بدد
در ضمن گفتي وزارت خونه اطلاعات حرف اول را مي زنه خوب اين كه ميگن عناصر غرب به درون بسيج و پليس رخنه كردن و اونا تير اندازي كردن يا تك تير اندازا از پشت بام ها تير انداري مي كردن همگي از غرب ساپورت ميشدن كه خلاف گفته هاي شماست..
در آخر گفتي عراق نمي گم عرقي ها خوشن يا امريكايي ها هيج كاري نكردن ولي برو از كساني كه رفتند عراق بپرس آيا اون چيزي كه تو اخبار ما دارن نمايش مي دن با واقعيت يكيه؟
اين مطلبو من از 4-5 نفر از قماش مختلف كه رفتند پرسيدم

در مورد قطع اس ام اس ها كار بسيار خوبي كردن جلوي شايعات مخرب رو خيلي خوب گرفتن من به اين اطلاعاتي كه با اين قدرت كار ميكنه افتخار ميكنم مردم ما هم نشون دادن هنوز استفاده از موبايل رو بلد نيستن به جز انتقال اخبار نادرست و دروغ از اس ام اس كار ديگه اي بلد نيستن
البته بلدن ناموس مردم رو هم با دوربيين موبايل براي هم بفرستن كه به اين كار افتخار ميكنن
در مورد حرفاي مسخره ي بهشت بودن كشور هاي خارجي هم بايد برات بخندم و به خاطر جهلت گريه كنم
كه تو فكر كنم يه 50 سالي عقبي از دنيا
اون رفاهي كه تو ميگي تو كدوم كشوره
امريكا كه مردش دارن براي فرار از بد بختي و بيكاري دست به هر كاري ميزنن و چون نميتونن كار پيدا كنن بعضا دست به خود كشي خانوادگي ميزنن
تو اخبار فقط بي بي سي نگاه ميكني يه نگاهي هم به اخبار غير صهيونيستي بزن
انگليس هم همينطور و...............
ببخشيد
ولي معلوه به جز كتاب هاي درسيت چيزي مطالعه نميكني
واقعيت عراق رو تو فقط ميدوني و بس
خيلي احمقي
بله مناطقي كه شيعه نشين هستن آرومتر از مناطقيه كه سني نشين هستن
نگو كه انفجارهاي تروريستي هر روز عراق دروغه كه بازم خندم ميگيره از احمقيتت
تازه مردم ايران كه زيارت ميرن نميان بگن از ترس مرديمو .......... ميگن زيارت يه چيز ديگست و زريح اينطور بودو...............البته كمي هم غلو ميكنن اين خاصيت مردم ايرانه
و در آخر متاسفم برات كه آخر بدبيني هستي
آزاديه موسوي رو لنگشو خاتمي بهتون داد مگه يادتون رفته
قرارداد كاخ سعد آباد
الان دانشمنداي خودمون كاراشون اونقدر بالا اومده كه ما ميتونيم بگيم در منطقه اوليم همين امريكايي ها كه مدرك دانشگاهيه ما رو قبول ندارن ميگن شما بايد در رشته ي هسته اي و ... اصلا تدريس نكنين براتون لازم نيست
راستي اگر خيلي اين كشور برات ناامن و بده چرا يه چند ماهي تركيه اي يا عراقي يا افغانستاني نميري تا قدر امنيت وآزاديه اينجا رو بدوني
و از آزادي و رفاه و امنيت امريكايي بهره ببري
هه هه هه هه هه هه هه ههه ههه ه................................................
بازگشت به بالا
eror
کاربر جدید
کاربر جدید

27 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 27
امتياز: 1080
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 02:32:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

cartoon مي نويسد:
m021 مي نويسد:
شخصیت من میگه که کشورم هر چی که باشه موطن منه و من به خودم اجازه نمیدم که اون رو در برابر حملات و فشارهای بیگانه ضعیف کنم.
لابد الان عراقی ها و افغانی ها فوران شخصیت دارند.
نه دوست عزیز نگو که طرفدار موسوی نیستی چون تحریم اس ام اس یکی از اهداف موسوی در یکی از بیانیه هاش بود.

آخه چی بگم.... خودت یکم فکر کن..... من خیلی در مورد شخصیتت اطلاع ندارم ولی فکر میکنم یه چکاپ ببریش بد نیست Very Happy

خداییش فکر میکنی وضع ما (البته تا قبل از جدا کردن خودمون تو دنیا) از افغانا و عراقیا در نظر جهانیان خیلی بهتره؟ خیلی دور نرو. برو یکی از دانشگاههای هند و درخواست بده برای کارشناسی ارشد تا بهت بگن شما چون ایرانی هستی شرایط ما رو برآورد نکردی (اونم با معدل 17 و 34 صدم Shocked ) بعد صحبت کن...
در ضمن رژیمی که به مردم خودش رحم نکنه نباید از مردم انتظار کمک داشته باشه.... حق دولت کودتایی براندازیه

تحریمو اساسی هستم و مطمئنا دیگه نمیفرستم

یه نکته جالب تو سه تا از چهارتا اسمی که تو عکس eror قابل خوندنن کد رئیس جمهور منتخب مردم میر حسین رو نوشتن (44).
نه دوست عزیز نگو که اونا آرای باطله هستن چون پشت یک دسته نوشته 131 ا.ن

بلاخره معلوم نشد کی رایشو صاف انداخته بود؟
نه دوست عزیز نگو که رایتو لوله کردی چون شخصیت شما خیلی بالاتر از ایناس که به برگه رای بی احترامی کنی Wink

داداش خيلي ( آكبندي) ببخشين ها لياقتت همون دانشگاه هنده
ببينم تو هنوز كد احمدي نژاد رو نميدوني اومدي درس سياسي به ما ياد ميدي
دوست من به قول احمدي نژاد چند تا كشور اروپايي كل جهان نيستش
ما قرار نيست به خاطر اين چند كشور بياييم ملت و ناموسمون رو بفروشيم بهشوم مثل بيشتر كشور هاي عربي
يه نگاه به كشور هاي عربي بنداز
ببين كدومشون دموكراسي دارن
خود اروپاييها دموكراسي دارن به نظرت
ببين تو انتخابات اتحاديه اروپا تو ايتاليا چند درصد مردم شركت كردن
زير 20 درصد
برات متاسفم چون بهتره بري هند درسات رو ادامه بدي

در ضمن تمام عكس ها از يه منبع هست متاسفانه دوست اولمون اومد از منبع عكس گلچين كرد من اومدم واقعيت ها رو نشون دادم
بازگشت به بالا
Nice-BoY
داره راه میوفته!
داره راه میوفته!

9 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 931
امتياز: 101400
تشکر کرده: 15
تشکر شده 65 بار در 18 پست

محل سكونت: مشهد- چراغ قرمز اول - دست راست!!!

ارسالارسال شده در: جمعه، 12 تير ماه ، 1388 08:49:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

اینا چه حوصله ای دارن میان اینجا اینقد جواب های طولانی میدن!!!

بابا امسال سال اصلاح الگویه مصرفه! یکم مختصر بنویسین بابا
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

FarsKids8.Com صفحه اول انجمن -> عکسهای فیلم سینمایی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4
صفحه 4 از 4

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت